RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Баг на нескінченний хід за допомогою гарпуна в грі Wormix Вконтакте
20:13
Баг на нескінченний хід за допомогою гарпуна в грі Wormix Вконтакте


Почнемо, щоб виконати баг нам потрібен Електро0гарпун, щоб виконати баг треба поставити приціл наверх повністю і щоб над Вами була перешкода до я




Баг на нескінченний хід за допомогою гарпуна в грі Wormix Вконтакте

 
Почнемо, щоб виконати баг нам потрібен Електро0гарпун, щоб виконати баг треба поставити приціл наверх повністю і щоб над Вами була перешкода до якої гарпун дістане, стоїмо над цією перешкодою натискаємо спочатку В або А без різниці і в ту ж секунду Q, повинно вийде так, що Ваш персонаж ходить при натиснутому рюкзаку, потім ми НЕ ВИБИРАЄМО ЗБРОЯ, а ніжімаем на Q ще раз і натискаємо 2 рази пробіл, у Вас повинна Залишіть стріла від гарпуна, це показник того, що хід буде нескінченний, і чекаємо коли наш суперник здасться, а самі нічого не пишемо типу ми не граємо:)))

Баг на постріл мортирою після вибуху на міні (некорисний)

 
Для бага нам знадобиться:

1. Міна;
2. Портативний телепорт;

Баг даремний, але все ж доказ, що в грі ще залишилися баги. Давайте почнемо:

Ставимо міну у зручний для Вас місце, вибираємо портативний телепорт, підходимо до міни і відразу починаємо випускати портативний телепорт, як вибухнули на міні натискаємо "Q" і тикаємо ПРОБІЛ, тоді у Вас вилетить мортира (або Ваша зброя яке перше в арсеналі), ось і все (нічого складного), даремний баг, так що я без відео:)

Баг на пропуск ходу після кидка міни в противника ...

 
Для бага нам потрібно: реактіний ранець, будь-яка міна (крім павука), реактивний ранець, спритність рук і не багато терпіння (для того, щоб в космос полетіти)

Вибираємо реактивний ранець, встаємо до ворога, злітає ТОЧНО ВГОРУ, коли топіліво скінчиться, залазимо в рюкзак і вибираємо будь-яку міну, в повітрі покинув її і коли Ви впадете міна вибухне у ворога, а Ви не пропустите хід!!)

Моя порада: Якщо Ваш 2 Ворог стоїть по кутках, то я в повітрі вибираю охоронця, першого викидає, а другого я б'ю битою або шокером.


ропуск ходу в вормікс (v.3.0)

 
І так знайшов, новий баг на пропуск ходу, щоб виконати баг нам потрібно кувалда і якщо хочете випробувати з самим собою, то міна-охоронець ...

Вибираємо залишити заявку або грати на 1-му комп'ютері, наприклад залишити заявку, от ми почали грати і якщо противник поставив біля себе охраніка, то беремо кувалду і йдемо до супротивника, так, щоб охоронець не спрацював, підходимо, і вдаряє противника битою і звичайно ж спрацьовує охоронець, але Ви не пораните противника битою, зате коли охоронець вибухне, хід буде переданий противнику на 1 секунду і знову буде Ваш хід ...
Як пробити титанову балку wormix в контакті

 
Отже, знаходимо тітанку (титанову балку) і ставимо її горизонтально. Стріляємо липучкою (липучою гранатою) ПІД неї, але осколки полетять НАД нею! Ось такий дріб'язковий баг smile! Може кому-небудь знадобиться!

Переглядів: 1508 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024