RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » гра вормікс, wormix
08:07
гра вормікс, wormix

гра вормікс, wormix
Гра wormix (вормікс)

    Світ комп'ютерних ігор - це особливе поєднання фантазії дизайнера і уяви гравця, який на час відмовляється від власної дійсності і переходить в інший вимір. На даний момент можливості грати практично не обмежені нічим: ігри на дисках, в інтернеті, ігрові приставки і флеш-ігри в соціальних мережах - головне вибрати ті, що вам до душі і не надто впливають на психіку.

Кілька слів про походження wormix «Вормікса»

    Однією з найбільш не те, щоб добрих, але по-дитячому забавних і милих ігор є так звана «війна черв'яків» або «Вормікс». Ідея цієї іграшки з'явилася ще багато років тому у вигляді Worms: World of Party, яка з часом трансформувалася в той «Вормікс», який ми знаємо зараз. Що ж являє собою ця «Червякова» гра?

    Вона, гра wormix, створена для тих, кому подобається весела графіка і смішні персонажі на рівніші із захоплюючими баталіями, зіткненнями і напруженою боротьбою. Герої гри - це черв'ячки, що живуть під землею. Забавні істоти озброєні, що називається, до зубів і воюють за право існування з точно такими ж безхребетними як і вони самі. Кожен черв'ячок стріляє в суперника видом зброї, який вибирає гравець, і так відбувається до тих пір, поки ворог не буде знищений. Як швидко закінчиться гра і буде переможений черв'як-противник, залежить від того, наскільки точним був постріл. Тобто грає має відмінну можливість потренувати свою логіку, влучність і реакцію. Стане в нагоді також уміння прораховувати траєкторію, по якій полетить снаряд, і чи потрапить він у ворожого черв'ячка, якщо у нього на шляху є перешкоди. Найцікавіше грати в «Вормікс» цілою командою з черв'яків, тобто, друзів. Грати можна на ПК, по мережі, або «вКонтакте», встановивши однойменне додаток. Відмінна графіка гри змусить порадіти і поринути в дитинство навіть закоренілих скептиків, але вони ж перші відзначать не зовсім зручне управління і занадто чутливу «фізику», до яких, в іншому, можна звикнути досить швидко.

Суть гри в тому ...

    Практично будь-який гравець в wormix, навіть з самими видатними здібностями, під час першого бою приречений на поразку. Все тому, що ворожа команда черв'яків не дрімає, а «пристрелять» зброя через його чутливої ​​наведення іноді буває важко, та і зрозуміти, що до чого не завжди виходить швидко. Якщо грати в «Контакті», то виявите магазин, банк і арену, абсолютно ясно для чого використовується кожне з цих додатків.

    Як тільки заходиш в гру wormix, учаснику пропонується два варіанти: або відразу включитися в загальне бій, або випробувати свої сили в поєдинку, що називається, «один на один». За кожен виграний бій черв'яку, тобто, пардон, гравцеві, нараховуються очки, фузи, за які в магазині можна придбати нову зброю. Але далеко не все залежить від його сили. Більше значення має влучність гравця, його вміння вчасно і точно наносити удари і ухилятися. В процесі проходження практично у кожного виробляється своя власна тактика ведення бою, тому радити щось в цьому плані безглуздо. Залишається тільки побажати вдалих підземних боїв.

Переглядів: 5194 | Додав: FreeDOM | Теги: гра вормікс, wormix | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 2
2 олег  
0
гарний сайт усім рекомендую

1 олег  
0
126653

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024