RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Як накачатися в ворміксе без голосів, легко і швидко?
19:43
Як накачатися в ворміксе без голосів, легко і швидко?



Їли ви задалися таким питанням, то швидше за все ваш рівень дорівнює де 10 - 25.





Як накачатися в ворміксе без голосів, легко і швидко?
Їли ви задалися таким питанням, то швидше за все ваш рівень дорівнює де 10 - 25. На жаль наявний рахунок у контакті прокачати вже не вдасться, тому потрібно буде створити новий акаунт, для якого вам знадобиться новий мобільний номер.Поетому першим кроком у прокачуванні буде завдання знайти вільний номер, наприклад, взяти телефон друга і з його допомогою активувати новий акаунт. Зареєструвавши новий акаунт, ставите вормікс і починаєте грати, вам потрібно дійти до 3 рівня. Далі належить зібрати 66-80 рубінів, голоси збирати вже не потрібно, натискаєте кнопку "Одержання рубінів". За тиждень можна набрати необхідну кількість рубінів (66), а також можна придбати корону і мотузку, за бажанням можна придбати кластерну базуку і калаш, але це речі не першої необхідності, проте з їх наявністю можна перемагати супротивників більш високо рівня. Наступний щабель - перейти на 4 рівень, потім гойдатися потрібно до 11 рівня, на якому доступний калаш, який дозволяє грати бої по 50 фузов.Стоіт зазначити, що в грі є одна фішка, якщо ваш рівень кратний числу 5 - 1, тобто 4 , 9,14,19,24 і 29, то противник вище вашого рівня вам ніколи не попадеться, тому краще прокачатися відразу до 14 уровня.Следует знати, що якщо в команду додати другий хробака, то ваш дохід у грі зменшиться, в бої можуть затягнутися, на 14 рівні ваш прокачаний герой вже має найкрутішу шапку і всіх противників можна легко перемогти. Щодо зброї слід сказати, що спочатку варто купити снайперську гвинтівку, потім вогнемет і наступним - авіаудар, також на 12 рівні з'являється можливість покупки реактивного ранця, що збільшує шанси на перемогу в поедінках.В грі є можливість у будь-який момент, на якому рівні змінити расу , тобто сторону, за яку ви граєте, наприклад можна вибрати демона або хробака, але демон набагато сильніше хробака, тому програти, граючи демоном практично неможливо.

Вже до 16 рівню з'явиться можливість покупки замораживающей базуки і балки, за допомогою якої можна закрити ворога і обстріляти його з замораживающей базуки. Ще можна придбати гармату, наприклад найкраща - крижана міна, інші гармати нічим особливим не відрізняються. У випадку, якщо вас заморозили з крижаної міни або базуки, допоможе вогнемет, за допомогою якого можна розморожувати себе самостоятельно.Остальние дії, як і в звичайній грі, застосовуйте описані в цій статті методи і зможете стати асом у грі.

Переглядів: 3114 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024