RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Коди на вормікс
08:09
Коди на вормікс

Коди на вормікс

          Розробники соціальних мереж весь час намагаються придумувати щось нове, щоб користувачам було цікаво перебувати в них. Так, зовсім недавно в мережі Вконтакте вийшло нове додаток - «Вормікс», майже миттєво завоювало широку популярність у користувачів.

Навіщо потрібні коди на вормікс

          Напевно вам нерідко доводилося чути про коди, що використовуються в тій чи іншій грі, напевно ви користувалися ними і самі, і цілком знаєте, що вони з себе представляють. Коди на будь-яку гру, в тому числі і коди на вормікс, значною мірою полегшують проходження місій, виконання завдань, надають якісь навички, засоби і багато іншого, що прискорює досягнення цілей.

          У ряді випадків коди необхідні для того, щоб усунути неполадки, «баги» в грі, якщо такі є. Як правило, останні мають місце бути в нових, щойно випущених у світ іграх. Так як Вормікс, іменований інакше як Черв, вийшла зовсім недавно, то і в ній також можуть бути свої баги, тому коди на вормікс сьогодні дуже актуальні.

Виправляємо баги: коди на вормікс

          Знання кодів до Багам ігри дозволяють більш легко і невимушено грати в неї. Так, наприклад, спершу коди на вормікс дозволяли збільшувати тривалість життя (погодьтеся, це досить зручна «фішка»), проте розробники гри вже виправили її, тому ми зосередимося на інших кодах.

          У грі присутній вельми корисний баг, за допомогою якого ви легко можете збільшити наявні гроші і досвід. Для цього протягом бою вам потрібно натиснути на кнопку Tab, яка перенесе вас на білий прапор нагорі екрана, і затиснути Enter приблизно на 20 секунд. Так у вас з'явиться більше досвіду і грошей, що, погодьтеся, непогано піднімає настрій і бойовий дух.

          Є, звичайно, і куди більш корисні коди на вормікс, наприклад, на бика (beef), на кров (blood) і на отримання дробовика (ponts). Для того щоб отримати можливість введення цих кодів, вам потрібно зробити кілька простих рухів: натисніть правою клавішею мишки на свого черв'ячка, введіть необхідний код, а потім натисніть Enter. Інші коди на вормікс: код на фузи (moneygoldfuz), код на рейтинг (gijgij), код на отримання броні (treekyz), код на перемогу (fixed).

Як убезпечити комп'ютер, викачувавши коди на вормікс

          Бажаючи полегшити собі проходження гри, не забувайте і про власну безпеку, а точніше, про безпеку свого комп'ютера. Так під час пошуку інших кодів вам можуть зустрітися різні пропозиції, наприклад, завантажити коди або що-небудь ще. Варто зауважити, що найчастіше такі коди на вормікс нічого доброго не обіцяють. В кращому випадку вам просто запропонують відправити смску на який-небудь номер, а в гіршому - ви скачаєте на свій комп'ютер шкідливий вірус.

          Пам'ятайте, що краще обійтися кодами, які знаходяться у вільному доступі. Бажаючи скачать архив кодів, переконайтеся в тому, що сайт безпечний. Для цього можете почитати відгуки інших користувачів, а також, конечн

Переглядів: 2887 | Додав: FreeDOM | Теги: Коди на вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024