RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Новини осіннього поновлення гри Вормікс)
19:50
Новини осіннього поновлення гри Вормікс)


Першою новою "фішкою" у грі стане кімната досягнень. Після закінчення одного із завдань гравець отримуватиме очки заслуг. У різних завдань кількість очок також буде різним. Всі досягнення будуть поділені на 4 категорії:




Новини осіннього поновлення гри Вормікс)

 
Першою новою "фішкою" у грі стане кімната досягнень. Після закінчення одного із завдань гравець отримуватиме очки заслуг. У різних завдань кількість очок також буде різним. Всі досягнення будуть поділені на 4 категорії: Бойові досягнення, Фінанси, Друзі та заслуги у грі в цілому. Нижче ми наведемо повний список всіх досягнень. Після закінчення одного із завдань гравець отримуватиме очки заслуг. У різних завдань кількість очок також буде різним. Нижче ми наведемо повний список всіх досягнень.

досягнення вормікс
Бойові в собі містять найбільшу кількість завдань:

1. Бойовитої.
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
. Дається одне очко.
2. Солдат. Для досягнення цієї заслуги треба вбити 100 супротивників базуки - найслабшою зброєю гри. Дається відразу три очки.
3. Дайвер. Отримати цю нагороду можна, втопивши 100 і більше супротивників. Окуляри не видаються.
4. Переможець. Заслужити нагороду можна просто перемігши 100 разів. Дається одне очко. Також тільки одне очко буде видаватися за всі завдання з четвертого по шістнадцяте.
5. Парламентер. Досягти можна, умовивши здатися сто і більше противників, коли у своєї команди залишалося менше 50хп. На наш погляд дане досягнення просто знищить чат гри, бо тепер він вічно буде повний благаннями про зливі бою.
6. Влучний. Потрібно щоб було вбито більше 100 супротивників, при початкової стрільби в іншу сторону.
7. М'ясник. Для отримання нагороди потрібно 500 разів нанести за хід 500 і більше хп втрати.
8. Гробокопателя. Втоплене більше ста домовин. Дається одне очко.
9. Щасливчик. Для досягнення цієї заслуги потрібно сто разів перемогти, маючи всього 1хп у команди.
10. Стійкий. Для отримання потрібно вбити 100 супротивників, не сходячи з місця.
11. Скритний. 100 перемог, без отримання шкоди на свою адресу.
12. Повітроплавець. Пролетіти 100 кілометрів на суперовце або джетпака. Як будуть вираховуватися кілометри - загадка.
13. Скорострел. Убито троє хробаків за 1 хід. Для досягнення нагороди такий подвиг потрібно зробити три рази.
14. Аптекар. Для отримання нагороди, потрібно знищити сто аптечок.
15. Шукач скарбів. Зібрано сто аптечок або ящиків.
16. Камікадзе. Для отримання досягнення потрібно сто противників "забрати" з собою в могилу.
17. Ранкова пробіжка. Для отримання нагороди потрібно нашагать 10.000 км. За це досягнення буде видаватися два очки заслуг.

Фінансові досягнення мають всього два різновиди.

1. Марнотрат. Зроблено покупок на суму більше 100.000 фузов. Видається три очки заслуг.
2. Богач.
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
.
Досягнення в розділі Друзі також мають всього 2 види.
1. Друг. Для досягнення нагороди потрібно мати всього 50 друзів в грі. Видається цілих три очки.
2. Рудокоп. Обшукуючи друзів знайшов 10 рубінів. Окуляри заслуг не видаються.
Остання категорія ігрових досягнень має три завдання.
1. Фотограф. Зроблено 100 фотографій. Видається два очки.
2. Оператор. Знято 10 ігрових моментів на камеру. Видається три очки.
3. Любитель. Для отримання нагороди потрібно цілий місяць щодня заходити в гру. І за таку складну досягнення не зроблено навіть мінімальної нагороди. Окуляри заслуг не видаються. Логіки абсолютно не видно.

Також в Вормікс в контакті будуть додані п'ять нових карт. Можливо скоро будуть намальовано ще кілька, так що чекайте ще випусків у майбутньому. Всі мапи намальовані дуже добре, але останнім часом фантазії в розробників мабуть стає все менше і менше. Ці карти не виняток. За гарною графікою ховаються одноманітні масиви, практично однієї і тієї ж форми. Виняток становить карта Рок. Але про все ми поговоримо нижче, розбираючи кожну карту окремо.

Карта "Тартак". Відмінно промальовані ремейк застарілої карти з поваленим деревом, яку прибрали пару оновлень тому. З боків поставлені дерева будуть серйозною перешкодою для викидання супротивників у воду. Однак середня товщина по центру буде цілком під силу фугасної ракети, яка тут дуже підійде для утоплення ворогів.

карта лісопилка вормікс
Карта "Італія". Нічого особливого з себе не представляє. Простий масив із стандартної заготовки двох островів, на який приліпили атрибутику Італії: піцу, гондолу, Пізанську вежу і спортивний італійський болід. З тактики буде аналогічною Тартак.

карта італія вормікс
Карта "Рок". Перша карта в грі, де викидання в воду практично анулюватися. Боки і верх карти надійно закриті апаратурою для освітлення, що робить неможливим навіть застосування феєрверку. Товщина майданчики для бою, де красується у вуличному стилі графіті Wormix, також дуже велика, що знижує ефективність зброї для руйнування. Загалом сама м'ясна карта гарантована, а що з цього вийде, доброго чи поганого, побачимо після оновлення.

карта рок вормікс
Карта "Фастфуд". Також, як і Італія, представляє з себе певний шматок землі, зі стандартною текстурою, на який поналепілі, в даному випадку, смажену картоплю зі всякими чіккенамі і гамбургерами. Нічого цікавого карта не представляє, і стане черговим пересічним місцем для побоїщ в Ворміксе в контакті.

фастфуд вормікс
Карта "Арсенал". Прототип карти "Небезпечний острів", але зроблений в більш хардкорних режимі. І знову, як і в попередньому випадку, карта - набір стандартної текстури і окремо промальованими елементами, які тут складають різні одиниці амуніції: бомби, міни, ракети і різні гармати. Але "Арсенал" буде все ж більш різноманітною картою, ніж здається з першого погляду. Безліч уступів і містечок, куди можна сховатися, набагато урізноманітнюють геймплей на цій карті.

карта арсенал вормікс
Також на даний момент в тесті представлено ще парочка незначних змін. Перше торкнеться застосування СуперОвци. Тепер вона не буде вибухати після натискання на пробіл, але не думається мені, що дане нововведення дуже сильно позначиться на грі. Другим нововведенням буде, так би мовити, фарбування місць від вибухів. Останнім часом була помічена тенденція видалення Вормікса від оригіналу, але тут розробники пішли назад, захопивши собі оригінальну концепцію Worms'а. Як будуть виглядати вибоїни від вибухів можна побачити нижче на скріншоті.

вибоїни від вибуху

На даний момент це всі нововведення, але здається нам, що в майбутньому цей, вже не маленький список, поповниться ще цікавими новинками. Джерело: Feedo.ru

Доповнення від адміна Вормікс.ру (інформація про оновлення, нова карта, приблизна дата виходу оновлень і відео анонс ...)

Нова карта "Джунглі Вормікс"

джунглі wormix
Скоро вийде міні оновлення вормікс, воно не буде в виключають в себе досягнення!

Сьогодні мені на мило wormix@xakep.ru прийшов лист, відправник не представився з наступною інформацією (не знаю може це і розлучення, але поділитися з Вами я не міг:)))

Wormix Test

"Ми прийняли рішення найближчим часом зробити мініобновленіе без досягнень. Будуть нові карти, одне нова зброя в магазині (пляшка), якісь з нових зброй вставимо в ящики, можливо буде одна нова шапка. Також вставимо щоденний топ і новий протокол ПВП. "


Ізмаїл Бельфегоровіч

"Все інше в жовтні, скоро викладу на тест проміжну версію. Просто для досягнень ми придумали складну систему нагород, яку швидко зробити просто не встигнемо. А гравці чекають оновлення."


Не знаю, кому з тестерів Ізмаід так "насолив", але за інфу від мене особисто спасибі ...

Тепер перейдемо до найголовнішого, що я хотів додати про осінній оновленні ігри Wormix, це перший відео-анонс про оновлення в якому продемонстровані зброї вормікс ... 9 нових видів зброї: Антифриз, Ковадло, Бумеранг, Циркова гармата, Діскомет, Стрибаюча граната, Літаюча тарілка, Радіокерований вертоліт і Рукавичка силового поля ... з яких деякі вже скоро будуть доступні в грі ...

1. Антифриз. Розморожує персонажа і на два ходи захищає його від повторної заморозки. Також виліковує на 50 од. життя. Витрачає хід. Орієнтовна ціна 2100 фузов або 21 рубін. Необхідний рівень: 7. Використання нескінченно.

2. Бумеранг. Відскакує в Вашу сторону при першому зіткненні з ворогом або землею. Якщо після першого кидка, Вам вдасться його зловити, то можна буде використовувати його повторно. Після другого кидка назад не відскакує. Даний вид зброї, дуже сильно схильний до вітру. Ціна 40 рубінів. Втрати: 70 од. Необхідний рівень: 14. Кількість пострілів нескінченно.

3. Циркова гармата. Вистрілює Вашим гравцем на велику відстань. При зіткненні з землею відбувається потужний вибух. Противник отримує від 100 од. втрати. Ваш персонаж отримає лише половину. Ціна 4000 фузов або 40 рубінів. Необхідний рівень: 14. Кількість вистелив: 1 постріл за бій.

4. Діскомет. Стріляє гостро заточеними дисками, які відскакують від будь-якої поверхні на карті. Диск вибухає або після чотирьох отскаківаній, або від попадання в супротивника. З кожним отскаківаніем шкоди диска збільшується. Втрати: 50-130 од. Використання: нескінченно. Необхідний рівень: 4, Ціна: недоступна ...

5. Стрибаюча граната. Зброя для стрільби на великі дистанції. При натисканні на ПРОБІЛ під час польоту підскочить. Кожен стрибок збільшує втрати гранати. Всього можна зробити 3 стрибка. Не схильна вітрі. Втрати: 40-130 од. Необхідний рівень і ціна в розробці на момент публікації.

6. Літаюча тарілка. НЛО перетягує міни лежіщіе на карті, з місця на місце. Щоб схопити міну, потрібно налетіти на неї тарілкою і натиснути на пробіл. Після повторного натискання на пробіл, міна впаде. Якщо натиснути на пробіл над ворогом, то тарілка впаде на нього і вибухне. Збитки від вибуху: 80 од. Кількість: нескінченно, на якому рівні є і яка ціна на літаючу тарілку вормікс, ми дізнаємося не раніше ніж пройде оновлення ...

7. Радіокерований вертоліт. Ще одна зброя з серії "земля-повітря", за допомогою радіокерованого вертольота можна атакувати ворога, не залишаючи свого притулку! Вертоліт, здатний преноса на собі до 4 бомб, які можна скинути на противника, натиснувши на пробіл. Якщо натиснути на пробіл після використання всіх бомб, то вертоліт впаде на карту і вибухне. Втрати від бомб: 30 од. Збитки від вибуху: 40 од. Необхідний рівень, кількість за бій і ціна в розробці.

8. Рукавичка силового поля. Створює силове поле, відразливе більшість снарядів, яке конкретно зброю можна буде відбити, поки невідомо ... Необхідний рівень: 16. Одиничне використання за бій. Ціна: 3800 фузов або 38 рубінів.

9. Ковадло. Одне з найпотужніших у грі. Бачили коли в мультфільмах на негідників падає з неба величезна ковадло? Принцип роботи цієї зброї сход, тільки падає відразу ж кілька наковален, завдаючи потужний руйнує шкоди противнику і залишаючи великі руйнування на карті ... Необхідний рівень, кількість за бій і ціна в розробці, також як і втрат, але обіцяють, що це буде наймогутніша зброя в грі ...

Тепер власне те, заради чого ми всі зібралися, перший відео-анонс осіннього оновлення в ворміксе:



Схожі новини за запитом: "Новости поновлення вормікс":

Переглядів: 2661 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024