RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Основні способи злому гри Вормікс
08:12
Основні способи злому гри Вормікс

Основні способи злому гри Вормікс

    Зламати можна будь-який додаток і «Вормікс» не виняток. За той час, поки існує гра, було розроблено 2 основних способи для того, щоб здійснити Вормікс злом.

Перехоплення даних між браузером і ігровим сервером

    Ігровий процес з цифровою точки зору описується набором пакетів даних, які постійно курсує між вашим комп'ютером ігровим сервером. У цих даних заховано все, що нам цікаво - параметри хробака, рівень його здоров'я, кількість грошей, фузов або рубінів і т.д. Щоб здійснити Вормікс злом, необхідно підмінити ці дані на інші.

    Зробити це не так-то просто - дані представлені в малозрозумілою для неспеціаліста вигляді, до того ж вони курсують тільки між браузером і сервером. Тому нам потрібна програма, що емулює HTTP-проксі. Вона робить так, що дані від браузера спочатку йдуть через неї, а вже потім потрапляють в Інтернет. Тобто, ми можемо перехопити інформацію і зробити з неї певні маніпуляції.

    Для цього знадобиться програма-емулятор, наприклад, Charles або WPE PRO, які легко скачати в мережі. Вони розроблені не для того, щоб проводити Вормікс злом, тому відрізняються широким функціоналом і для роботи вам буде потрібно вивчити інструкцію. У спрощеному вигляді процедура виглядає так:

    1. Запускаємо програму і знаходимо дані про Вормікс;

    2. Робимо небудь подія в грі, наприклад, виграємо турнір;

    3. Знаходимо пакет даних, який змінився - це код перемоги в турнірі;

    4. Копіюємо його і в наступному турнірі просто підставляємо замість реального коду;

    5. Ігровий сервер отримує нові дані і зараховує вам перемогу.

Використання програми ArtMoney

    Другий, але не менш популярний спосіб полягає в пошуку і підміні даних в оперативній пам'яті вашого комп'ютера. Справа в тому, що браузер тільки показує картинки, а вся інформація про ігровому процесі зберігатися і обробляється в оперативній пам'яті. В такому випадку Вормікс злом буде виглядати як пошук і заміна цих даних. Хакери вже не перший десяток років більш ніж успішно використовують цей метод для злому самих різних комп'ютерних ігор.

    Для цього були спеціально розроблені особливі програми, скануючі пам'ять. Одна з найбільш популярних - ArtMoney. Запустивши її, ви вибираєте ігровий процес Вормікс і отримуєте доступ до сектора пам'яті, в якому всі ігрові параметри представлені у вигляді шістнадцятиричних кодів. Розбиратися в них не треба - алгоритм дій трохи інший:

    1. Робимо щось у грі, наприклад, купуємо рубін за голоси;

    2. За допомогою функції пошуку в ArtMoney дивимося, який шістнадцятковий код змінився;

    3. Записуємо замість нього потрібно нам значення через вбудований редактор кодів;

    4. Спостерігаємо, як в грі змінилося кількість рубінів і радіємо.

    Таким чином можна здійснити Вормікс злом і поміняти практично будь-які дані, але тільки що стосуються вашого хробака, тому що дані супротивників зберігаються в іншому місці.

Небезпека використання таких методів

    Перш ніж почнете проводити Вормікс злом, врахуйте один важливий момент. Адміністратори ігрового сервера уважно відстежують статистику і швидко обчислюють несподівані зміни в ігровому балансі. Також вони мають можливість порівняти дані, які надходять від вас, з даними ваших противників і виявити нестиковку. З'ясувати, хто не правий, всього лише справа техніки. Так що не скупіться і не захоплюйтеся зміною параметрів, інакше ризикуєте отримати довічний бан.

Переглядів: 4860 | Додав: FreeDOM | Теги: Основні способи злому гри Вормікс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024