RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » скачати вормікс
08:10
скачати вормікс

скачати вормікс
Cкачать вормікс

     На даний момент немає жодного просунутого учасника мережі і соціальних проектів, хто не був би зареєстрований Вконтакте. Крім різноманітних сервісів, постійного спілкування, ця «соціалка» пропонує своїм користувачам найрізноманітніші ігрові додатки. Давно полюбився геймерам і домогосподаркам, школярам і студентам міні іграшка «Вормс» представлена ​​на сайті, як видозмінена, допрацьована «Вормікс». Черв'ячки просто отпадний, шкода, що їх неможливо скачати собі на комп'ютер. Вконтакте, як і будь-який інший проект, підтримує свої рейтинги, тому не роздає гри нахаляву. Однак, наші умільці пожвавішали і тепер ви зможете скачати «Вормікс» з нашого сайту абсолютно безкоштовно!

Чому ми рекомендуємо завантажити «Вормікс» саме у нас

     Всі ті, хто заливає файл в инете, сподіваються на три речі: отримати від цього матеріальну вигоду, підняти свій рейтинг, запустити на ваш комп'ютер шкідливі програми заради самоствердження або банального грабежу інформації. Хтось скаже, що можна легко завантажити «Вормікс» з сайту rutracker.org, тобто з масштабного російського торрент-проекту. Можна, але скрізь є підводні камені. По-перше, ви повинні бути зареєстровані на торенті, а це можна зробити виключно в певний час протягом години.

     По-друге, якщо у вас вже є реєстрація, то саме від вашого рейтингу віддач і закачувань залежить, з якою швидкістю буде гойдатися файл. Ви будете орієнтуватися на невизначену кількість сідерів, число яких постійно змінюється в процесі закачування файлу. Буває так, що під час закачування процес може зупинитися, тому що самий останній сид пішов з роздачі.

Чому на файлообмінниках завантажити «Вормікс» незручно

     З файлообмінниками взагалі окрема історія. Це як раз той випадок, коли всі хочуть заробити на твоєму бажанні завантажити «Вормікс». Ось знайшов ти якийсь невизначений сайт, з якого є дуже «козирна» ссилочку на DepositFiles або Letitbit.ru - ці два дуже поширених серед користувачів.

     Клікуша - з'являється купа реклами - а точніше, сміття про те, як провести свій день, яким маслом натерти спину від сонця і як оскандалилася якась невідома «зірка». І ось грандіозний вибір: завантажити «Вормікс» безкоштовно або купити преміум-аккаунт на добу. Вибираємо безкоштовний спосіб. Але це ще нічого, потрібно чекати цілу хвилину, дивлячись на блимаючий картинками екран, а якщо трохи затупити, то ссилочку на скачку вже працювати не буде. Отже, скликали на посилання вчасно, закачування пішла, точніше, поповзла, як черв'як. Ось така іронія.

Як «скачати Вормікс» без розлучення

     Є ще один момент, який зазвичай користувачі не беруть до уваги. Інтернет-розлучення, тобто, ти вирішив скачати «Вормікс», клікнув куди треба, закачування пішла швидше, ніж з файлообмінників, і ти задоволено потирають руки в передчутті гри.

     І тут саме несподіване. Замість повної версії тобі підсунули демку, а за все інше запропонували платити по такому ось телефону смс-кою, яка візьме з тебе не за тарифами, а зажене твій мобільний рахунок в мінуса. При всій великій кількості здаються варіантів завантажити «Вормікс» краще все ж з нашого порталу, адже ми дійсно зацікавлені в популяризації гри, а не в зароблянні на ній грошей.

Переглядів: 3517 | Додав: FreeDOM | Теги: скачати вормікс | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 taras  
0
rkfc

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024