RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » вормікс онлайн
08:13
вормікс онлайн

вормікс онлайн
Всі принади Вормікс онлайн

     Серед любителів комп'ютерних ігор не знайдеться жодного ігромана, який би не чув про Worms: World of Party. Для зареєстрованих користувачів Вконтакте є хороша новина. Справа в тому, що стара добра WWW у вигляді аналога під назвою Вормікс онлайн з'явилася серед додатків Вконтакте.

     Перевага Вормікса полягає в тому, що в порівнянні з класичною боротьбою черв'ячків доданий ряд нововведень, який робить гру більш цікавою і по-своєму унікальною. Приміром, крім знаменитих бійців-черв'ячків по карті військових дій нарівні з іншими пересуваються демони, боксери і зайці. Також введені нові види зброї, які додають неповторний колорит і різноманітність у бойові дії. Багатство карт Вормікса дозволяє моделювати будь-які польові умови.

     Оскільки Вормікс онлайн - додаток в соціальних мережах, то легко можна організувати дружню заварушку, запросивши товаришів на простори гри. При цьому тільки від вашої уяви залежить, побити чи ви кращого друга, або створите потужну організацію для війни за мир у всьому світі.
Вормікс підкорює світ
 

     Про популярність цього додатка красномовно свідчить кількість встановили його користувачів. На сьогоднішній день Вормікс онлайн грають майже 7 мільйонів користувачів, які щодня виводять своїх черв'ячків на поле бою.

     Надає чарівності грі і те, що можна не тільки грати, але і паралельно спілкуватися з друзями та противниками в чаті. Все ж приємно перекинутися парою слів, поки чекати черги повоювати з реальними гравцями. Режим гри дозволяє познайомитися з новими людьми, завести друзів, тобто виконує своє саме пряме соціальне призначення.

     Крім усього іншого радує око і яскравий дизайн гри Вормікс онлайн. Легке і зрозуміле управління, веселий підхід до оформлення, здорова частка гумору тільки додають додатком популярності. Динамічний бій не дозволить вам скучити, залишаючи в напрузі і зберігаючи інтригу, хто ж вийде переможцем, а кого винесуть на щиті.

     До речі, протягом дня в будь-якого з користувачів є 5 безкоштовних шансів здобути перемогу, тобто виділяється п'ять гравців. При цьому головна мета - досягти 30 рівня. При досягненні чергового рубежу ви отримуєте в нагороду ще п'ять гравців і цілих 100 фузов в скарбницю.
Карти, деньки, два ствола ...
 

     Чудовим рішенням творців Вормікса став так званий гардероб і арсенал. У гардеробі можна зібрати колекцію головних уборів, які не тільки надають неабияку порцію чарівності героєві, але і радують бонусами. Кожна шапка при грі Вормікс онлайн додає персонажу ряд переваг. Як правило, це захист, так звана броня. Не менш приємні подарунки у вигляді атаки або здоров'я. Однак для отримання бажаної стильної шапки потрібно досягти певного рейтингу, який присвоюється вам за кожну реальну перемогу.

     Значно спрощується гра для людей, у яких є не тільки вільний час, а й готівку. Основною валютою тут є золото і рубіни. Золото добувається в процесі гри, а рубіни можна заробити, запрошуючи друзів. Можна піти і легким шляхом, купивши собі парочку рубінів або жменьку золота просто через ігровий банк.

     Що стосується арсеналу, то тут практично все також як в черв'ячка на ПК, за винятком того, що в Вормікс онлайн зброю необхідно купувати в магазині за гроші, зароблені в грі. Варіантів озброєння персонажа - маса. На вашому боці сила вогню, льоду, кулі, смертоносні вівці і найстрашніша зброя - вода.

Переглядів: 3400 | Додав: FreeDOM | Теги: вормікс онлайн | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 остап  
0
да я б хател мать

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024