RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » вормікс рубіни
08:11
вормікс рубіни

вормікс рубіни
Вормікс рубіни

    Граючи в «Вормікс», ви будете періодично отримувати рубіни - ті самі загадкові предмети, які всім так необхідні. За задумом творців Вормікс рубіни - найцінніша річ у грі.
CUT$
Що таке рубіни і як їх використовувати

    Економічна система гри «Вормікс» побудована на використанні ігрової валюти, роль якої і виконують Вормікс рубіни. Точніше, основною валютою служать «фузи», а рубіни представляють собою елітне платіжний засіб. Як наслідок, дуже рідкісне і цінне, а тому бажане для багатьох гравців.

    Якщо у вас є рубіни, ви можете витрачати їх на придбання зброї - будь-якого типу і на якому рівні, не зациклюючись на прокачування свого хробака до необхідних параметрів. Процедура додавання дружнього хробака в команду теж не безкоштовна - доведеться витрачати Вормікс рубіни або велику кількість фузов.

    Ще рубіни необхідні для отримання елітного зброї - його принципово не можна купити за фузи. Також рубіни можна міняти на фузи, якщо останніх чомусь не вистачає. І, нарешті, великий запас рубінів робить вас більш солідним в очах інших гравців.

Офіційні способи отримання рубінів

    1. Купівля. Спочатку творці гри вирішили, що вони будуть заробляти гроші, продаючи рубіни. Тобто, коли у вас закінчуються Вормікс рубіни, ви просто йдете в ігровій «банк» і поповнює свій персональний рахунок на енну суму. Вона перетворюється голосу, які й обмінюються на рубіни за курсом 1 голос = 3 рубіна.

    2. Подарунки. Іноді, звичайно в честь свят, розробники дарують гравцям деяку кількість рубінів. Також їх можна знайти на картах, але дуже рідко. І ще ваші друзі можуть віддати вам свої голоси, які потім можна обміняти на Вормікс рубіни.

    3. Турніри. У грі регулярно і досить часто проходячи турніри між гравцями високого рівня. За допомогою рубінів в них можна робити ставки і таким чином абсолютно легально заробляти дану ігрову валюту.

    4. Крадіжка. У грі передбачений механізм крадіжки Вормікс рубінів у своїх друзів. Для цього треба відвідати сховище друга і вибрати іконку з «черв'яком в масці». Далі, при належному везіння, ви отримаєте трохи фузов або рубін. Дана процедура відбувається не більше 1 разу на добу, до того ж вас можуть випередити інші «злодії».

Неофіційні і не зовсім законні методи накопичення рубінів

    Найпростіший і розповсюджений спосіб - це генерація акаунтів і додавання їх собі в друзі. Можна шукати живих людей і просити їх стає вашим другом, а можна просто створити купу «лівих» акаунтів в «Вконтакте» і зареєструвати кожний з них в Вормікс. Після цього перераховуйте собі їх голоси або методично обкрадаєте - справа ваша. Тільки спеціальні фільтри автоматично забанять вас, якщо надумаєте таким способом отримати більше 10 Вормікс рубінів на добу, так що не скупіться.

    Існує спеціальне ПЗ, яке перехоплює дані між вашим комп'ютером або зламує аккаунт на сервері. З його допомогою можна просто замінити відповідні цифри і одним махом поставити собі стільки Вормікс рубінів, скільки захочеться. Але це все карається, аж до довічного бану по IP-адресою, так що використання таких програм залишається суто на вашій совісті.

Переглядів: 8436 | Додав: FreeDOM | Теги: вормікс рубіни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 олег  
0
дайте будьласка 20 голосів

5 саша стасюк  
0
Я люблю грати ігру вормікс

4 ВАНЯ  
0
ПАЦАНИ ПОМОЖІТЬ КИНЬТИ 1000 РУБІНІВ ХТО СКІЛЬКИ МОЖЕ БУДЬЛАСКА

3 сергій  
0
хочу2000 рубінів в вормікс

2 Гулюк Павлік  
0
хочу 3 голоса

1 Сергій Сернівка  
0
gfh

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024