RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » зброю вормікс
08:16
зброю вормікс

зброю вормікс
Зброя вормікс або "Школа виживання"

   Ви знайомі з Worms: World of Party? Якщо так, то навряд чи змогли залишитися байдужими до войовничих черв'ячка. Ось чому сьогодні в соціальній мережі Вконтакте з'явилося додаток, що продовжує стару добру WWW під назвою Wormix (Вормікс). Для тих, у кого з'явилося бажання битися на мирному полі, пропонуємо ближче пізнати зброю вормікс.


    Арсенал гри надзвичайно багатий. Навіть найзапекліший пацифіст не зможе встояти перед можливостями, які можна знайти або просто купити під час гри. При цьому уяву творців гри не знає кордонів.

    Прекрасні шанси на перемогу дає зброю, що використовує вибухову силу. Наприклад, Свята граната використовується як метальна зброя вормікс з потужною вибуховою силою. Активується після повного приземлення. Арбузов-бомба - це весела зелена осколкова граната, яка після вибуху розлітається на 6 шматків. Удар напалмом викликає кілька бомб, які вибухають практично моментально після скидання, після чого вогонь осідає вниз, зноситься вітром. Потужна зброя - вівця, яка біжить у вказаному напрямку, але може розвернутися через перешкоди. Вибухає через якийсь час, або за бажанням гравця. Супер Вівця, на відміну від звичайної, злітає, нею можна управляти і вибухає вона при зіткненні.

Ідеальна зброя вормікс

    Широко використовується і вогнепальну зброю вормікс. Стандартний вогнемет випускає струмінь вогню, яка деякий час горить під противником. Під час цього відволікаючого і перегороджує маневру нагоді снайперська гвинтівка. Це дуже точне вогнепальну зброю вормікс з лазерним прицілом. Вінтажний гармата - подоба святий гранати, тільки більш слабкої дії. Любителі класики можуть використовувати дробовик - дріб з великим розкидом сильно потрапляють ворога, або витончений АК47. Можна вибрати мортиру, базуку, ковбойський базуку. Цікавий варіант - крижана базука, яка заморожує противника.

    Не цураються персонажі вормікс і грубої фізичної сили. Ось чому серед зброї є біта, кувалда, удар якої завдає неслабкий шкоди противнику. Оригінально можна застосувати килимовий удар. 3 килима, які скидають зверху в заданому напрямі, після падіння відскакують в довільному напрямку.

    Для любителів вибухонебезпечних речовин зброю вормікс пропонує цілий набір. Самонавідна ракета летить до вказаної мети по найкоротшій траєкторії свердлячу ракета, пробуривши трохи крізь землю, вибухає. Липуча граната схожа на звичайну, але не відскакує від інших поверхонь. Міна вибухає через секунду після активації, а динаміт - 3 секунди після установки. Сильна ударна хвиля і великої шкоди противнику гарантовані.

    Хімічна атака забезпечується міною-павуком, яка підповзає до найближчого ворогові, активується в разі його руху і після вибуху розбризкує отруту. Арбалет стріляє отруєними стрілами, яких всього п'ять. Таким чином, до ваших послуг всілякі методи боротьби, які можуть привести до перемоги.

Переглядів: 2672 | Додав: FreeDOM | Теги: зброю вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024