RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Чити на вормікс
08:14
Чити на вормікс

Чити на вормікс

          Соціальна мережа вконтакте на сьогоднішній день стала однією з найбільш популярних. Це відбувається завдяки вже наявним і розширюється з кожним днем ​​можливостям, приміром, зручного спілкування, переглядами фото, відео, прослуховуванням музики, грі в різноманітні додатки, одним з яких є Вормікс.

Що таке чіти на вормікс і з чим їх їдять

          Для того щоб реалізувати мету гри, а точніше, изничтожить всіх черв'ячків, наявних у суперника, одночасно з цим залишаючись живим самому, багато хто вдається до використання кодів або читів. Варто зазначити, що чіти на вормікс, як і на будь-яку іншу гру, дають можливість здійснити всі місії швидше, ефективніше, легше, крім того, вони часом просто підвищують настрій і підсилюють бажання грати.

          Що стосується останнього, то слід виділити чит-код на збільшення грошей і досвіду. Він тільки лише візуальний, ніякого практичного ефекту не дає, проте настрій підвищує вельми непогано. Отже, під час відбувається бою між вами і вашим суперником натисніть на кнопку Tab, перейшовши на білий прапор у верхній частині екрана, а потім натисніть на Enter і утримуйте її секунд 20, після чого ви побачите миттєво збільшився досвід і гроші.

Корисні чіти на вормікс

          Мабуть, найбільш цінний чит - це чит на отримання безсмертя. Інші чіти на вормікс і в підметки йому не годяться. Для того щоб стати безсмертним, вам необхідно відкрити ArtMoney, клікнути на процес з грою, в ньому вибрати «Ціле 4 байта». Далі вам знадобиться знайти кількість життів, наявне у вас, і довести до 1 адреси. Перенесіть залишився адреса в колонку справа, поставте замість нього «9999» і натисніть Enter. Звичайно, ваш черв'ячок буде не зовсім безсмертним, ви цього не помітите. До речі, ви можете злегка зіпсувати настрій своєму супернику, створивши теж саме з його черв'ячком, замінивши тільки значення на «о». Приємно, чи не так?

          Наявні чіти на вормікс дають можливість і вигравати бій. Для цього вам знадобиться запустити WRE PRO, натиснути в ньому на процес браузера і вибрати Start Loging, після чого зробити свою ставку в боях онлайн. Після входу натисніть на Stop. Перемігши в бою, неодмінно збережіть пакети про свою перемогу, запустіть пакет (обов'язково з першої сесії) з розміром 35 і зайдіть в бій. Після всього цього запустите пакет тепер уже з другої сесії і здайте а потім грайте на ставках, які записували пакет (вибирайте гру на 50). Краще не користуватися цим чітом часто, а краще застосовувати його в якості запасного, подстраховочного варіанти, щоб не отримати бан (нагадаємо, що використання читів, як правило, забороняється).

          Звичайно ж, існують і інші чіти на вормікс, і їх досить багато. Однак намагайтеся не користуватися неперевіреними засобами, щоб не зробити гірше. Нерідко оновлення, коди або чіти на вормікс або яку-небудь іншу гру можуть бути замаскованими вірусами. Найкраще перед тим, як скористатися тим чи іншим чітом, дізнайтеся у інших користувачів, наскільки він дієвий.

Переглядів: 6826 | Додав: FreeDOM | Теги: Чити на вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Віталік Шевченко  
0
а як це треа уводити скажіть пж

3 Віталій  
0
20000фузів 500рубінів

2 Віталій  
0
20000фузів 2000рубінів

1 Тьома  
0
rhenj

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024