RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » грати вормікс
08:12
грати вормікс

грати вормікс
Грати вормікс

     Чудова гра Worms: World of Party дала світові не одне покоління досвідчених гравців і захоплених шанувальників. Кожен поважаючий себе геймер колись обов'язково «заморив черв'ячка». І якщо у Вас є рахунок у соціальних мережах, зокрема, Вконтакте, то сміливо можна додати собі додаток Вормікс і поностальгувати.

       Вормікс - це максимально наближений до оригіналу аналог практично всім відомої Worms: World of Party. Для тих, хто вже брав участь в баталіях і вів до перемоги полки мілітаризованих черв'яків, питань, як грати в вормікс, виникнути не повинно. Якщо ж Ви ніколи не чули про війну хробаків на віртуальному полі, то пора наздоганяти втрачене.

     Відмінною особливістю гри в соціальній мережі є те, що крім стандартних воїнів, розробники програми додали ще кілька бійців, таких як заєць, бульдог чи демон. Суть гри полягає в тому, щоб знищити ворожих персонажів.

     Як і всякий солдатів, марить про генеральстві, вперше виступає гравець на полі бою в образі бульдога. Поступово, збільшуючи досвід від бою до бою, ви заробляєте гроші. Грошові одиниці гри - золото і рубіни, які можна витратити на придбання зброю, шапки, які дає додаткові бонуси, а можете навіть придбати нового, більш «просунутого» персонажа.

Як будемо воювати

    На першому етапі бої проходять один на один. Кожному з членів команди по черзі дається право ходу, який триває не більше 30 секунд. У свій хід гравцю треба вибрати зброю, підійти ближче при необхідності, провести потрібні розрахунки, наприклад поправку на силу вітру, і вистрілити в супротивника. Після цього хід за вашим недругом. Бій триває до тих пір, поки найдосвідченіший або щасливий не переможе ворога, відібравши у нього життя. Кожна перемога додає гравцеві рейтинг.

    Для тих, хто вже стикався з комп'ютерними іграми, не викличе складнощів те, як грати в вормікс. В інструкції до гри детально описані способи переміщення і варіанти дій персонажа, розписані комбінації клавіш, що відповідають за них.

    Перемагаючи недругів, ви заробляєте очки досвіду, які потім дозволяють перейти на наступний рівень. Просуваючись від рівня до рівня, накопичуючи арсенал і шапки, тобто броню ви стаєте більш небезпечним супротивником для ворогів, але пам'ятайте, що і недруги теж стають сильнішими. Після досягнення певних рівнів Ви можете створювати команду і тоді вже виступати проти ворогів не поодинці, а з підтримкою з боку, що різко збільшує шанси на перемогу.

    Для того щоб зрозуміти, як грати в вормікс, потрібно просто почати грати в неї. Тільки граючи можна визначити, які параметри броні, життю або атаки найкраще поліпшити, щоб перевершити всіх супротивників в смертельній сутичці, яка зброя варто вибрати при тому чи іншому положенні противника.

    Загалом, для початківців є одна рекомендація, збираєте арсенал і наповнюйте гардероб. Набирайтеся досвіду і ви станете гідним суперником в боротьбі за виживання.

Переглядів: 4764 | Додав: FreeDOM | Теги: грати вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Вова Суковач  
0
rjlb lj djhvsrcf

1 Саша  
0
вормікс

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024