RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Огляд гри Вормікс (Wormix) Вконтакте
19:44
Огляд гри Вормікс (Wormix) Вконтакте



Феномен Вормікса дивовижний. Гра, яка по суті не постає шедевром ні по якій зі складових класної гри, набирає орди нових шанувальників день у день, і таким темпом скоро підкорить восьмимільйонний планку.






Огляд гри Вормікс (Wormix) Вконтакте

 
Феномен Вормікса дивовижний. Гра, яка по суті не постає шедевром ні по якій зі складових класної гри, набирає орди нових шанувальників день у день, і таким темпом скоро підкорить восьмимільйонний планку. У чому ж секрет популярності Вормікса? Спробуємо розібратися.

вормікс

Графіка гри не є чимось видатним, однак намальована непогано. Моделі персонажів цілком стерпні, анімація для соціальної гри промальована так взагалі відмінно. Під час бою у героя з'являються думки, він хмуриться, радіє, радіє, все в залежності від ситуації. Останнім часом у гру почали додавати відмінні карти, замінюючи застарілі, що також додає різноманітності грі.

Візуальні ефекти в грі досить простенькі, однак недолік якості розробники замінюють кількістю, ніж вони явно зловживають. Частенько розсіюється від вибухів пил з'являється на екрані просто в неадекватних кількостях, що ніж дратує, чим вводить додаткову динаміку в дію на екрані.

Звуковий супровід гри Wormix також, що кажуть, "на рівні". По початку воно навіть радує, всі елементи гри непогано озвучені, під час заголовного меню звучить щось на зразок народної мелодії тубільців, що підходить під його зовнішній вигляд. Зброї стріляють, розриваються і гуркочуть голосно і весело. Герої в бою відчайдушно верещать на супротивників писклявим голосом і кидають на їхню адресу погрози і обіцянки їх швидкої кончини. Загалом все виглядає дуже здорово і жваво. До певної пори. Словниковий запас персонажів, м'яко кажучи, обмежений, а тон, в якому вони вимовляють всі свої репліки, викликає дике відторгнення. Погравши вже достатній час в гру, однотипні вигуки персонажів і монотонна перекличка між командами починає даремно дратувати, змушуючи відключати звук при кожному заході в гру. Але ж все можна було вирішити банальної переозвучці рас. Якщо б кожному персонажеві дали по голосу, то гра була б набагато жвавіше й цікавіше. У березні в тест-версію гри була додана озвучка раси Боксера, але або розробникам не сподобалася витівка, або в наслідок інших, неясних нам причин, таке нововведення світло так і не побачило. Дуже радує присутність адаптованої англійської та української версії гри. Явище локалізованих соціальних ігор в наш час дефіцитною і кожна гра, яка була гідно переведена на зарубіжний мову, викликає тільки повагу.

фрази в вормікс

Головне в будь-грі - це геймплей. І саме завдяки якісно відточеною ігровий механіці Вормікс, якоюсь містичною силою, притягує нас до екрану. Але давайте про все по порядку. Почнемо з того, що першим впадає в очі, з озброєння. Арсенал у грі рясніє привабливими назвами, все полювання спробувати в бою. На жаль (а може й на щастя?) Така можливість відсутня, проте в грі дуже грамотно підібрані ціни в арсеналі, переходячи з рівня в рівень ви як раз будете накопичувати на потрібне вам по левел зброю. Тобто на десятому рівні купити потужну арбузобомбу ви не зможете, проте придбати, наприклад, крижану міну вам буде під силу. Звичайно в Ворміксе, як і в будь-якій грі, Донат грає важливу роль. Розробники не мучать гравців позамежними цінами на основні види озброєння, але для успішної гри вкладати гроші доведеться. Комерційний мотив, як і в будь-який інший грі, явно видно, але в Вормікс рубіни, платну віртуальну валюту програми, останнім часом можна отримати все більшими й більшими способами.

Крім арсеналу найважливішою складовою гри є гардероб. Обмундирування вашого бійця буде складатися всього з одного елемента - шапки. Напнувши на себе маньячью маску або модну кепочку Ваш боєць буде отримувати не значні бонуси до ськілла і здоров'ю. Шапки в грі схильні тієї ж ротації, що і боєкомплект. Доступ до найпотужніших і корисним головних уборів герой отримає тільки після досягнення максимального рівня, по дорозі прокачування відкриваючи інші, менш корисні в бою, але дешевші маски. Хоча завжди на допомогу може прийти той же самий Донат, що дозволяє відчути всі принади крутого прокачаної обмундирування вже на малих рівнях. Але в одному розробники вчинили мудро, прибравши можливість покупки за рубіни самої топової шапки, даючи стимул і мотивацію гойдатися до упору.

арсенал і гардероб вормікс

Однак суть шапок трохи губиться, у зв'язку з тим, що після досягнення певних рівнів гравець може за невелику плату додати в команду будь-якого персонажа, будь це первоуровневий дохляком, або прокачаної на максимальну потужність ас. Природно, керуючись здоровим глуздом гравці вже на шосте рівнях мають можливість керувати цією машиною для вбивств Мелкоуровневих супротивників, звичайно. Все як і в житті, Заїмов у друзях двометрового накоченому атлета і ворогів-шмаркачів, як не бувало.

Головна фішка гри, звичайно, в онлайн-боях вормікс, бо вони прекрасні. Грати в Вормікс приємно, управління чуйне і інтуїтивно зрозуміле. Гра з фізики, вибухів і адреналновим боям вже нічим не поступається оригінальному Worms'у. Щоправда останнім часом гру почали розбавляти різними Смішарики, віддаляючись від першоджерела. Ідея зрозуміла: Team17 - компанія, яка створила великий і жахливий Worms: Armageddon і якій належать всі авторські права на самих войовничих черв'яків, пред'явила цілком законні претензії за змістом гри. Мовляв або ділитеся, або буде Вам недобре. Адміністрація Вормікс вчинила цілком резонно: просто замінила хробаків у грі на своїх, власноруч створених героїв. Вийшло оригінально і дуже непогано. Концепція з вибором рас, які також, як і шапки впливають на скіли і персональні здібності персонажа, виглядає дуже свіжо і привнесла немало нових тактичних можливостей для гри. Використовуючи в команді наприклад поєднання різних героїв і шапок можна отримати досить корисні "гібриди" для боїв. Наприклад надівши на демона шапку ковбоя, стійкий до води герой отримає бонус у вигляді прискорення, а надівши на зайця шапку водолаза, яка з 99% ймовірністю з'явиться в осінньому оновленні, можна отримати ще більш вигідне поєднання. Але не забуватиме про зброї. Тактичне різноманітність нехило варіюється на правильному їх застосуванні. Одне зброю завдає величезної шкоди і використовується, що кажуть, "в лоб". Інше має більш хитрий принцип: завдаючи невелике ушкодження, воно отруює персонажа, стабільно завдаючи шкоду йому здоров'ю з ходу в хід. Деякі зброї спеціалізовані на викиді противника у воду, інші на руйнуванні карти, треті потрібні для переміщення героя по карті ... Загалом спеціалізацій зброї дуже багато, що не може не відбитися на варіативності та оригінальності мислення гравців. Але що найбільш викликає інтерес, це движок у грі, який прораховує руйнування карт і видає дуже грамотні точкові зміни ландшафту ігрової поверхні. Саме на цих руйнування і будується левова частка ігрової механіки. Що цікаво, таку систему руйнувань розробники змогли створити, використовуючи стандартну Flash технологію. Правда гра йде без клієнта і Вормікс скачати вам не вдасться. З усього вищесказаного можна зробити висновок підсумок: завдяки всім цим можливостям, Вормікс є чи не найбільшою реіграбільной і високоваріатівной грою в рунеті. Детальніше ознайомитися з деякими тактиками можна у розділі: «Тактики, хитрості й секрети вормікс".

Окремим рядком хотілося б описати те, що діється навколо гри. З одного боку створюється хмара фан-клубів вормікс, в яких регулярно проводяться конкурси, турніри та інші смаколики для дозвілля, з приємним доважком у вигляді халявних рубінів. Але адміністрація Вормікса, володіючи багатомільйонною аудиторією, ні краплі не бореться з "дуже розумними" юзерами, які намагаються зібрати грошові крихти зі столу у розробників. Чи не у кожного третього гравця можна помітити на сторінці з записами: "Накрутка рубінів в Вормікс", "Можливість стати в Вормікс тестером" і т. д. Подібне неадекватну поведінку деяких гравців дуже негативно позначається на репутації гри. Наш Вам порада: не ведіться на виверти шахраїв, адже досягти справжніх успіхів в грі можна тільки чесним шляхом!

Вердикт: Кращий вітчизняний платформер, побудований на базі звичайної соціалки. Великий, різноманітний і дуже креативний, що робить його справжнім шедевром Flash-ігор.

Переглядів: 4202 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024