RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Використовуйте переваги «Вормікс» багів
08:15
Використовуйте переваги «Вормікс» багів

Використовуйте переваги «Вормікс» багів

     Всім відомо, що розробники ігор, прагнучи швидше представити користувачам свій продукт, пропонують для гри бета-версію. На усунення різних «глюків» йде додатковий час, а в цей момент можна використовувати «Вормікс» баги на повну котушку. Чий черв'ячок крутіше: ваш або противника? Визначайтеся швидше, адже баг на збільшення Червякова життя розробники встигли виправити.


     Як ми знаємо, додаток Вконтакте «Вормікс» - багаторівневе, отже, гра приносить очки і ігрові гроші. Щоб підвищити свій настрій і шанси на успіх, просто скористайтеся візуальним багом на досвід і гроші. Необхідно робити це під час гри, затискайте кнопку Tab, переходите до білого прапора, потім затискайте клавішу Enter на 20 секунд. В результаті ви отримаєте не одну табличку з грошима, досвідом, а безліч.

Окропити кров'ю черв'яка противника допоможуть «Вормікс» баги

     Ви можете зробити цю міні гру більш кривавою, якщо скористаєтеся «Вормікс» багом на кров. Під час гри за допомогою лівої кнопки миші наводитеся на черв'ячка, який зараз робить хід і вводите код англійськими літерами blood, тиснете Enter. Кожне наступне потрапляння в черв'ячка противника буде супроводжуватися кровопусканням. Є смішний баг - перетворення в бика. Так само під час гри вводьте код Beef, і ваш черв'як стає розлюченим биком! Тепер дивіться, є можливість трохи причепурити свого черв'ячка: коли помітите валяється поруч капелюх, тисніть Е, і ваш черв'як буде наймоднішим на ігровому полі.

     Якщо ви купили зброю за допомогою кодів, то гра ця зброя збереже. Це означає, що «Вормікс» баги можуть бути дуже корисними.

Безсмертне життя обіцяють «Вормікс» баги

     Зізнайтеся, кому не хочеться, щоб його герой завжди обігравав інших і був безсмертним? Тому багато хакинг-умільці виявили «Вормікс» баги на збільшення кількості життів. Щоб ваш черв'як був майже вічним, використовуйте наступну схему: відкрийте ArtMoney, виберіть процес з грою, поставте тип 4 байта Ціле, в кількості життів відсіваємо всі адреси, крім одного. Ця адреса потрібно перенести в праву колонку і змінити значення, наприклад, на 9999, натискаємо Enter. Тепер можна сміливо грати за правилами. Жартома виконайте той же самий маневр в черв'ячком противника, тільки не плюсують життя, а міняйте їх на нуль.

Вигравати за рахунок сильного партнера допоможуть «Вормікс» баги

     Якщо у вас є знайомий або просто лівий людина, у якої великий рівень проходження гри з черв'ячками, просто додайте його в свої друзі. Вам необхідно використовувати «Вормікс» баги, щоб збільшити свої шанси на перемогу. Тепер беріть його в якості «партнера» по команді. Цей ваш новий знайомий і не дізнається. Що ви користуєтеся його героями, оскільки ніяких повідомлень про це не приходить. Його сильний черв'як з великим рівнем допомагає виграти багато битви, адже тепер ця гра вважається командою, і якщо ваш черв'як помер, то другий відстоїть позиції. Грайте і вигравайте з «Вормікс» багами!

Переглядів: 1838 | Додав: FreeDOM | Теги: Використовуйте переваги «Вормікс» б | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024