RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2012 » Квітень » 21 » Вормікс в контакті
08:08
Вормікс в контакті

Вормікс в контакті

    Свого часу практично кожен грав в знаменитий Worms: World of Party. А тепер для всіх шанувальників цієї гри і тих, кому ще належить з нею познайомитися, приємна новина: ця гра є і в такий популярної соціальної мережі, як в контакті. І називається вона вормікс в контакті.


    Так в чому ж полягає суть цього додатка? Кожен черв'ячок стріляє в супротивників, поки вони не будуть знищені. Результат пострілу залежить від попадання в ціль. На перший погляд все досить просто, проте на практиці все виявляється навпаки.

    Нанести правильний і точний удар досить нелегко, інакше гра перестала б бути цікавою. Для цього потрібно вміло розрахувати сили, траєкторію польоту і падіння снаряда, точний напрям пострілу. І всьому цьому потрібно вчитися. Від однієї гри до іншої, від бою до бою результати будуть поліпшуватися.

    В ворміксе в контакті можна грати одному, а можна і в команді - так навіть веселіше. Але для цього вам доведеться запросити в гру як можна більшу кількість друзів. Так працюють багато інших додатків в даної соціальної мережі.

Як грати в вормікс в контакті

    Отже, якщо ви заходите в додаток Вормікс в контакті, ви відразу побачите досить знайому багатьом картину, яку деякі вже могли бачити в інших додатках. Це банк, магазин, арена. Для чого вони призначені, немає сенсу пояснювати - все гранично ясно.

    Однак перший бій навряд чи буде надто вдалим для новачка. Засмучуватися і кидати гру не варто. У цій грі практично у всіх початківців перша гра виявляється не надто вдалою. Але якщо пристосуватися і навчитися, через деякий час можна буде відмінно і успішно грати.

    До переваг програми відносяться гарне оформлення графіки і до болю знайомий сюжет, в деякій мірі навіть ностальгічний. Однак є й деякі незручності. Приміром, чутлива фізика (чутлива, а тому незручна наводка снаряда), навіть надмірно, не надто зручний інтерфейс. І щоб до цього звикнути, навіть здатному гравцеві знадобиться деякий час. Зате потім можна видавати відмінні результати.

Секрети і особливості гри Вормікс

    В будь-якій грі учасники, які досягли певного рівня, мають свої власні секрети і хитрості, які допомагають їм проходити все далі і далі. Так і в Вомрікс. Кожен, хто доходить до 14 рівня, знає такі «фішки», без яких успіху в грі не добитися.

    Тому давати будь-які рекомендації не має особливого сенсу - у кожного своя тактика. Але є одна порада, який підійде всім гравцям: як новачкам, так і вже досвідченим геймерам. Якщо ви вже маєте досвід, встигли пограти і навчилися відносно непогано і точно стріляти, вам варто вибирати тільки такого противника, рівень якого вище вашого.

    Це дозволить вам поліпшити свої навички та здібності, а також заробити більше досвіду і грошей. Та й для підтримки бойового духу і вигравати у найсильнішого завжди приємно і корисно. Всі азартні гравці це добре знають і відчувають, а новачки швидко зрозуміють.

Переглядів: 2148 | Додав: FreeDOM | Теги: Вормікс в контакті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024