RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Вормікс (Worms) на комп'ютер
19:53
Вормікс (Worms) на комп'ютер


Сьогодні, а якщо бути точним вчора, до мене на Вконтакте, написали 2 хлопці (знайшли таки чорти =) id), з приблизно однаковими питаннями: "Де завантажити вормікс на комп'ютер безкоштовно і гра вормікс на комп'ютер існує?"





Вормікс (Worms) на комп'ютер

 
Сьогодні, а якщо бути точним вчора, до мене на Вконтакте, написали 2 хлопці (знайшли таки чорти =) id), з приблизно однаковими питаннями: "Де завантажити вормікс на комп'ютер безкоштовно і гра вормікс на комп'ютер існує?"

Вирішив відповісти на це питання тут, а раптом, хто ще цікавиться). Скачати гру Вормікс на комп'ютер можна і зовсім безкоштовно, але от тільки називається вона трохи інакше, це не Вормікс в прямому сенсі цього слова, але це гра прародитель, з якої була взята основна ідея! Усім Вам і мені прекрасно знайома з дитинства гра Worms (Черв). Тому спеціально для Вас трохи поблукавши по своєму жорсткому диску, зібрав цілу, не побоюся цього слова Антологію ігри Worms, до якої увійшли всесвітньо відомі Черв'яки 2 (Worms 2), Worms Armageddon, Worms World Party (Світова вечірка хробаків), Worms Blast (Підривники ), а також не менш відомі Worms 3D, Worms Forts: В облозі, Worms 4 Mayhem (одна з найулюбленіших моїх версій) і остання, але не за значенням - Worms Reloaded (Перезавантаження))

Культова серія цих ігор, колись з'явилися ще в далекому 1994 році, захопили світ і в результаті з'явилися цілі натовпи шанувальників, завдяки чому, випускалися все нові і нові версії гри Worms. Розробниками всіх версій гри була компанія Team17 Software, успішно існує і займається створенням ігор і до цього дня. До речі найбільш схожою я б сказав є версія гри Worms World Party, але інші мені подобаються чомусь навіть більше, особливо 3D-версії)

Ось скріншоти обкладинок комп'ютерних дисків ігор, які увійшли до цієї антології Вормс ...

worms 2 скачати безкоштовно скачати worms 2 armageddon worms world party завантажити безкоштовно скачати безкоштовно worms blast підривники
скачати безкоштовно worms forts скачати безкоштовно worms 3D
скачати безкоштовно worms 4 mayhem скачати безкоштовно worms reloaded



Як бачите ігор було багато, тому і архів вийшов дуже навіть не маленький - 3,21 Gb) Посилання на скачування антології ігор Worms:

 
Завантажити з LetitBit



Також для тих у кого швидкість інтернету не особливо велика (я не забув про Вас =)), викладений торрент файл, тобто можна завантажувати Worms з торрента, просто додавши цей файл у завдання - посилання. Єдине, там все звуки перекодовані з. Mp3 в. Ogg, за рахунок цього зменшився розмір і якість звуку відповідно, але якщо не сильно прислухатися, то різниці, Ви не помітите) До речі, мобільний Вормікс (Worms), доступний для скачування в цій статті :

Переглядів: 5203 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024