RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Wormix Times - Ваш "Вісник" війни
19:59
Wormix Times - Ваш "Вісник" війни



овини в Вормікс тепер відтепер транслюватимуться прямо в грі, в розділі Wormix Times, все це зроблено для того, щоб Ви отримували інформацію максимально швидко і точно, так би мовити з перших уст) Публікується






Wormix Times - Ваш "Вісник" війни

 
Новини в Вормікс тепер відтепер транслюватимуться прямо в грі, в розділі Wormix Times, все це зроблено для того, щоб Ви отримували інформацію максимально швидко і точно, так би мовити з перших уст) Публікується інформація про оновлення, зміни в грі і інші корисні новини. Я ж зі свого боку, зареєстрував домен wormix-times.ru на якому незабаром будуть публікуватися останні новини ігри Вормікс, сподіваюся, що Ви будете відвідувати той сайт, так само часто, як і цей) Ще хотілося б Вас порадувати тим, що мною буде створена група з такою ж назвою: "Wormix Times"

Продовжимо, для того, щоб зайти в Вормікс в Wormix Times, необхідно перейти по іконці Вам відкриється сторінка з останніми новинами)




Три нових зброї! Зброя різнопланове, як для захисту, так і для нападу на глибоко зарившегося недруга. Поспішайте купити нову зброю зі знижкою, строки акції обмежені!

З'явилася нова раса - "Демони". Специфічний герой, не тоне у воді поки під ногами знаходиться земля і наносить на 60% більше шкоди отрутою, ніж інші персонажі.

Нові простори для битв!
На цей раз ми порадуємо наших гравців двома абсолютно новими картами і двома ремейка всім вже полюбилися карт "Статуя Свободи" і "Газон".

Нові карти. "Таємничий острів" і "Кістки".
Про кожну трохи докладніше.

"Кістки" - карта виключно для гравців-новачків, проста з ландшафту, немає незручних і невигідних позицій. На ній всі рівні.)

"Таємничий острів" - карта, навіяна однойменною розповіддю Жуль Верна про групу людей, що потрапили на острів на повітряній кулі і борються за виживання.

Карта досить складна по ландшафту і позиціям, які вимагають вже певного досвіду в грі і володіння непоганим арсеналом. Тому карта доступна з 11 рівня.

Переглядів: 1497 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024