RSS
Коди ВОРМИКС ВК

Меню сайту


Форма входу

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

  
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Worms (Вормікс) на Facebook'e. Com - Wild Ones
19:52
Worms (Вормікс) на Facebook'e. Com - Wild Ones


Для початку варто привести текст від розробника компанії Playdom, що ж вони нам обіцяють і до чого закликають в своїй грі, огляд і оцінка гри в наступній статті, цитую:





Worms (Вормікс) на Facebook'e. Com - Wild Ones

 
Для початку варто привести текст від розробника компанії Playdom, що ж вони нам обіцяють і до чого закликають в своїй грі, огляд і оцінка гри в наступній статті, цитую:

заставка з wild ones
"Грайте в Wild Ones! Це найкраща онлайн стрілялка з живими гравцями онлайн на Facebook на сьогоднішній день! У Wild Ones Ви вибираєте собі персонажа з симпатичних домашніх звіряток і озброює його до зубів смертоносним зброєю. Ви зможете озброїти своє домашнє тварина ракетами, гранатами, ядерним зброєю або лазерною гарматою ... Вибираєте зброю і можна відразу ж починати знищувати своїх супротивників в багатокористувацьких баталіях, в ході такого бою, Ваша головна мета - перемогти будь-яку ціну! Відправити своїх суперників на той світ, втопивши в воді, або знищивши потужним зброєю з допомогою придуманої Вами тактики ведення бою, Вашим персонажем.

Wild Ones - це гра, яка принесе Вам купу позитиву і безперервне розвага, в грі постійно з'являються нові карти, буде потрібно не мало часу, щоб досліджувати все і навчитися уникати атак суперників. Практикуйтеся, удосконалюйтеся, запрошуйте друзів, викликайте Ваших друзів на бій і подивіться, хто з Вас найсильніший гравець!

Виберіть свою зброю і підсмажте своїх противників, чим більше перемог, тим більше приводів для хвастощів. У грі є симпатичний кролик, який чекає на Вас, і навчіть його всьому, як стріляти, що таке лазерний промінь і як використовувати атомну бомбу - грайте разом з нами в Wild Ones! "

Посилання на гру на facebook'е: http://www.facebook.com/WildOnes

Переглядів: 2118 | Додав: FreeDOM | Теги: Вконтакті Вормікс коди, Вормікс Вконтакті, коди Wormix, проходження Вормікс, прокачка вормі, секрети Вормікс, коди для Вормікс Вконтакті, Коди Вормікс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz
Copyright //kodi-vormix-vk.at.ua/ © 2024